Subscribe Our Team Enquire
who attends? about media events

Bespoke

Gstaad, Switzerland

Gstaad, Switzerland

16 - 19 Sep 2018

We are proud to announce our first Connections Bespoke event in Gstaad, Switzerland co-organised with Switzerland Tourism.

Connections Switzerland will showcase the finest high-end Swiss product. The suppliers attending are among the best companies in luxury travel in Switzerland and include hotels, boutique hotels, DMCs and Swiss destinations. The luxury buyers attending are from all over the world.

Connections Luxury has shaped the format for this event. We provide a carefully selected group of 80 decision makers with targeted, one-on-one networking opportunities. Experiences are incorporated to create memorable exchanges, which lead to long-lasting business relationships.

Connections Switzerland connects global luxury buyers with leading luxury travel suppliers in Switzerland.

Agenda

Save agenda as PDF

Sunday(16.09)

Buyers VIP transfers and check in

Duration: All Day

00:00

Informal cocktail reception

Duration: 1 hour

18:30

Connections welcome dinner sponsored by Les Ambassadeurs

Duration: 2 hours

19:30

Monday(17.09)

Running (meet at hotel lobby) and yoga (meet at the gym)

Duration: 45 minutes

06:45

Breakfast

Duration: 1 hour and 15 minutes

07:00

Walk to ballroom

Duration: 15 minutes

08:15

Opening welcome with Micaela Giacobbe of Connections

Duration: 45 minutes

08:30

Meet at the supplier’s table and choose a Connections Experience

Duration: 45 minutes

09:15

Meet at the supplier’s table and choose a Connections Experience

Duration: 45 minutes

10:00

Free time - your opportunity to catch up with emails and calls back in the office

Duration: 30 minutes

10:45

Connections Group Discussions

Duration: 1 hour

11:15

Meet at the supplier’s table and walk to secret lunch destination

Duration: 45 minutes

12:15

Connections lunch

Duration: 1 hour

13:00

Look for supplier number and walk to ballroom

Duration: 45 minutes

14:15

Meet at the supplier’s table and choose a Connections Experience

Duration: 45 minutes

15:00

Free time - your opportunity to catch up with emails and calls back in the office

Duration: 30 minutes

15:45

Meet at the supplier’s table and choose a Connections Experience

Duration: 45 minutes

16:15

Meet at the supplier’s table and choose a Connections Experience

Duration: 45 minutes

17:00

Free time

Duration: 1 hour

17:45

Transfer meeting to Connections Dinner

Duration: 45 minutes

18:45

Connections Dinner

Duration: 2 hours

19:30

Transfer back to host hotel

21:30

Tuesday(18.09)

Running (meet at hotel lobby) and yoga (meet at the gym)

Duration: 45 minutes

06:45

Breakfast

Duration: 1 hour and 45 minutes

07:00

Walk to ballroom

Duration: 15 minutes

08:45

ConnecTalk

Duration: 1 hour 15 mnutes

09:00

Meet at the supplier’s table and choose a Connections Experience

Duration: 45 minutes

10:15

Free time - your opportunity to catch up with emails and calls back in the office

Duration: 30 minutes

11:00

Meet at the supplier’s table and choose a Connections Experience

Duration: 45 minutes

11:30

Meet at the supplier’s table and choose a Connections Experience

Duration: 45 minutes

12:15

Free time

Duration: Free time

14:15

Transfer meting to secret location

Duration: 45 minutes

14:15

Meet at the supplier’s table and choose a Connections Experience

Duration: 30 minutes

15:00

Meet at the supplier’s table and and choose a Connections Experience

Duration: 45 minutes

15:30

Free time - your opportunity to catch up with emails and calls back in the office

16:15

Meet at the supplier’s table and and choose a Connections Experience

Duration: 45 minutes

16:45

Meet at the supplier’s table and and choose a Connections Experience

Duration: 45 minutes

17:30

Transfer Connections closing dinner

Duration: 30 minutes

18:00

Connections closing dinner

Duration: 3 hours and 30 minutes

18:30

Transfer back to host hotel

22:00

Wednesday(19.09)

VIP transfers - check out

Duration: All Day

00:00

Sponsors