Subscribe Our Team Enquire
who attends? about media events

Meetings

Puglia, Italy

Puglia, Italy

18 - 21 Nov 2018

Connections Meetings in Puglia will bring a carefully selected group of 30 buyers and 30 suppliers together for three days of exclusive networking in an environment that builds longer-lasting business relationships.

Supported by Puglia Promozione, and hosted in the beautiful Masseria Torre Coccaro, which was voted in 'The 20 best hotels in the world' in The Gold List by Conde Nast, the event will welcome international buyers to meet with Italian suppliers who offer high-end events and incentives.

Alongside their one-on-one meetings, delegates take part in an inspiring educational programme – they discuss trends and challenges facing the market with their peers and enjoy inspirational talks from leaders in travel.

In addition, as 2018 is the official Year of Italian Food – a year-long celebration, showcasing the nation’s unbeatable culinary culture to the rest of the world – the event will familiarise buyers with exquisite regional foodie incentives that are possible in the region – from fine-dining to agritourism.

Agenda

Save agenda as PDF

Sunday(18.11)

Check In

Duration: All day

VIP transfers for all attendees from Brindisi or Bari airport to the host hotel. Check in starts at 15:00.

15:00

Connections informal cocktail reception

Place: Meet at the lobby , Duration: 1 hour

18:30

Connections dinner

Duration: 2 hours and 30 minutes

19:30

Monday(19.11)

Connections breakfast

Duration: 1 hour and 30 minutes

07:00

Opening welcome with Micaela Giacobbe of Connections

Duration: 45 minutes

08:30

Meet at the supplier’s table and choose a Connections Experience

Duration: 45 minutes

09:15

Meet at the supplier’s table and choose an Connections Experience

Duration: 45 minutes

10:00

Coffee break

Duration: 45 minutes

Your opportunity to catch up with emails and calls back in the office

10:45

Meet at the supplier’s table and choose an Connections Experience

Duration: 45 minutes

11:15

Connections Insights

Duration: 45 minutes

12:00

Connections lunch

Duration: 45 minutes

12:45

Meet at the supplier’s table and choose an Connections Experience

Duration: 45 minutes

13:45

Meet at the supplier’s table and choose an Connections Experience

Duration: 45 minutes

14:30

Connections Insights

Duration: 45 minutes

15:15

Meet at the supplier’s table and choose a Connections Experience

Duration: 45 minutes

16:00

Meet at the supplier’s table and choose a Connections Experience

Duration: 45 minutes

16:45

Free time

17:30

Transfer to Connections dinner

Duration: 30 minutes

19:00

Connections dinner

Duration: 2 hours and 30 minutes

19:30

Transfer to host hotel

22:00

Tuesday(20.11)

Connections breakfast

Duration: 1 hour and 30 minutes

07:00

Connections Group Discussions

Duration: 1 hour and 30 minutes

08:45

Meet at the supplier's table and choose a Connections Experience

Duration: 45 minutes

10:15

Coffee break

Duration: 45 minutes

11:00

Meet at the supplier's table and choose a Connections Experience

Duration: 45 minutes

11:30

Meet at the supplier’s table and choose a Connections Experience

12:15

Connections lunch

Duration: 1 hour and 15 minutes

13:00

Meet at the supplier’s table and choose a Connections Experience

Duration: 45 minutes

14:15

Meet at the supplier’s table and choose a Connections Experience

Duration: 45 minutes

15:00

Coffee break

Duration: 30 minutes

15:45

Meet at the supplier’s table and choose a Connections Experience

Duration: 45 minutes

16:15

Meet at the supplier’s table and choose a Connections Experience

Duration: 45 minutes

17:00

Free time

Duration: 1 hour and 15 minutes

17:45

Transfer to Connections dinner

Duration: 30 minutes

19:00

Connections closing dinner

Duration: 2 hours and 30 minutes

19:30

Transfer to host hotel

Duration: 30 minutes

22:00

Wednesday(21.11)

Check out

Duration: All day

VIP transfers for all attendees from host hotel to Brindisi or Bari airport.

12:00

Sponsors